OVER ONS

Salon Gerrie de Boer is in 1991 door Gerrie en Marjan opgezet in het bruisende Beijum. Een betaalbare, aantrekkelijke salon voor de hele wijk, werkend zonder afspraak. Na negen jaar is de kapsalon naar een ander pand verhuisd, en hier is de zaak inmiddels uitgegroeid tot een goedlopende onderneming met zeven medewerkers. Een veelzijdige salon met een veelzijdig team, dat u als klant veel kan bieden. 
                                   
    
       
Salon Gerrie de Boer werkt met het merk KEUNE, bestaande uit drie verschillende productlijnen: Blend, CARE en de Designe-lijn.
       
                            

 Een hip en trendy merk, dat voor ieder haartype een juiste behandeling heeft. Met KEUNE kunt u  uw haar van begin tot eind kunt verzorgen én finishen. Daarnaast is het merk ook zeer veelzijdig: geschikt voor een alledaagse dag, maar ook voor een chique diner of een avondje uit. Bij salon Gerrie de Boer werken de zeven medewerkers met het product en kunnen zij u uitleggen welke producten het beste werken met uw haar, en hoe u deze moet gebruiken.

                

Ook heeft salon Gerrie de Boer een schoonheidsafdeling. Voor kleine behandelingen zoals wenkbrauwen epileren en wenkbrauwen of wimpers verven kunt u bij ons terecht. Dit kan met en zonder afspraak, loop even binnen en laat u informeren naar de mogelijkheden.

 

Graag tot ziens bij SALON GERRIE DE BOER!!